• EN
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۰
انتصاب اقای دكتر سیامك برادران به ریاست كمیته ملی فنی251 ISO/TC

پیرو مصوبه ششمین نشست تخصصی کمیته راهبری سازمان ملی استاندارد ایران و با توجه به توانمندی و ظرفیت‌های موجود در «مرکز توسعه نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی» دانشگاه صنعت نفت، استقرار دبیرخانه کمیته فنی متناظر ISIRI/ISO/TC251 به این مرکز واگذار گردید؛ و به دنبال آغاز بکار این کمیته و برگزاری موفقت آمیز جلسه ذینفعان مدیریت دارایی، احکام هیئت رئیسه کمیته صادر شد.
طی این احکام که به پیشنهاد اقای دکتر سلحشور ریاست محترم دانشگاه صنعت نفت، توسط سازمان ملی استاندارد ایران صادر شده است؛ آقای دکتر سیامک برادران به سمت رئیس کمیته، آقای مهندس علیرضا اصل عربی سردرودی به سمت نایب رئیس کمیته و آقای دکتر علی اکبر اسکویی به سمت دبیر کمیته فنی251 ISO/TC منصوب گردیدند.
شایان ذکر است که در حال حاضر دکتر اسکویی مدیر گروه مشاوره فنی مهندسی شرکت لوید آلمان؛ مهندس اصل عربی مشاور معاون مهندسی‌، پژوهش و فناوری وزارت نفت و دکتر برادران مدیر مرکز توسعه نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی صنعت نفت می باشند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0