چهارشنبه, 19 ارديبهشت 1403
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
برگزاری جلسه معاونت آموزش‌های حرفه‌‌ای و آزاد دانشگاه صنعت نفت با آموزش شركت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
برگزاری جلسه معاونت آموزش‌های حرفه‌‌ای و آزاد دانشگاه صنعت نفت با آموزش شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران درخصوص پیاده سازی سیستم آموزش حرفه ای شایسته محور مبتنی بر شغل

این جلسه روز سه شنبه مورخ 11/8/1400 در محل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران برگزار گردید. در این جلسه که با حضور جناب آقای مهندس آل ابراهیم رئیس آموزش شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران و جناب آقای مهندس اکبری معاون آموزش‌های حرفه ای و آزاد دانشگاه صنعت نفت و کارشناسان همراه انجام گردید، جناب آقای اکبری در مورد برگزاری دوره حرفه ای نمونه دوره های آموزشی حرفه ای طراحی شده براساس شرح شغل کارکنان صنعت نفت و اعلام آمادگی درخصوص آموزش این نوع دوره ها برای کارکنان و کارآموزان جدیدالاستخدام توضیحاتی را بیان نمودند. در این جلسه همچنین مقرر گردید دوره طراحی شده شامل 50 ماژول آموزشی به مدت یکسال و روش مشابه این دوره برمبنای شغل کارشناس/مهندس عملیات بهره‌برداری خطوط لوله و مخابرات با همکاری کارشناسان آن شرکت در کارگروهی مشترک تدوین و پیاده سازی و اجرا گردد.