دوشنبه, 17 ارديبهشت 1403
  • تاريخ :
     ۱۴۰۲/۰۲/۱۶
فراخوان پذیرش دانشجوی استعداد درخشان و ممتاز در مقطع كارشناسی‌ارشد بدون آزمون برای سال تحصیلی 1403-1402

دانشگاه صنعت نفت در جهت اجراي آئين‌نامه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان، از ميان دانشجويان ممتاز براي سال تحصيلي 1403-1402 تعدادي دانشجو در مقطع كارشناسي‌ارشد به صورت بدون آزمون پذيرش مي‌نمايد

فایل راهنما و لیست رشته های کارشناسی ارشد بدون آزمون سال 1402

دانشگاه صنعت نفت در جهت اجراي آئين‌نامه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در دوره تحصيلي كارشناسي‌ارشد از ميان دانشجويان ممتاز و استعداد درخشان مقطع كارشناسي دانشگاه صنعت نفت و ساير دانشگاه‌هاي معتبر دولتي (به جزء دانشگاه‌هاي پيام نور، آزاد اسلامي، فرهنگيان، غير دولتي- غير انتفاعي، علمي- كاربردي، فني حرفه‌اي، پرديس‌هاي بين‌المللي (خودگردان) و آموزش‌هاي الكترونيك) طبق موارد مندرج در اين اطلاعيه و مطابق مفاد آئين‌نامه، پس از بررسي مدارك علمي- پژوهشي متقاضيان حائز شرايط، براي سال تحصيلي 1403-1402 تعدادي دانشجو در مقطع كارشناسي‌ارشد به صورت بدون آزمون پذيرش مي‌نمايد.
متقاضيان مي‌توانند جهت دريافت آئين‌نامه و فرم‌هاي مربوطه به سايت تحصيلات تكميلي دانشگاه مراجعه نمايند.